Echipa

CONSILIUL DIRECTOR 2016-2021

_________________________________

MĂDĂLINA Prună, Președinte 

madalina.pruna@arcadianetwork.org 

129c0a8

 

 

 

 

 

DIANA Rusu, Membră în Consiliul Director

diana.rusu@arcadianetwork.org

DSC04336

 

 

 

 

LUCIANA Alexandra Ghica, Membră în Consiliul Director


BOGDAN Radu, Membru în Consiliul Director

descărcare

 

 

 

 

 

ȘTEFAN Cibian, Membru în Consiliul Director

stefan.cibian@arcadianetwork.org

Photo Stefan Cibian

 

 

 

 

 

 

CENZOR 2016-2021

_________________________________

MARINA Neagu, Cenzor

images

 

 

 

 

 

 

CONSILIUL DIRECTOR 2014-2015

_________________________________

ȘTEFAN Cibian, Președinte

stefan.cibian@arcadianetwork.org

Photo Stefan Cibian Ștefan Cibian este Visiting Professor la Departamentul de Științe Politice, UBB și Program  development manager la Programul Național pentru Fundații Comunitare al Asociației pentru  Relații Comunitare. Ștefan a primit titlul de doctor de la Universitatea Central Europeana (2012) și  deține un MA în Politici Publice (CEU, 2006), un BA în Știinte Politice (UBB, 2004) și un BA în  Drept (Universitatea 1 Decembrie 1918, 2005). Ștefan are o experiență de peste 15 ani în sectorul  neguvernamental. Domenii de interes: Teorii și politici ale dezvoltării, teoria relațiilor  internaționale, politici publice, peacebuilding, asistența pentru dezvoltare, sănătate și dezvoltare,  politici educaționale, și organizații internaționale.

 

MĂDĂLINA Prună, Vicepreședinte 

madalina.pruna@arcadianetwork.org 

129c0a8 Mădălina a lucrat ca şi consultant în domeniul comerţului şi a mediului de afaceri atât la  Comisia  Europeană (DG DEV)  cât şi la Banca Mondială (International Finance Corporation). A absolvit un  program de studii MPAID (Master of Public Administration and International Development) în  domeniul economiei pentru dezvoltare la Harvard Kennedy School of Government,  studii  masterale în domeniul comjnicarii şi relaţiilor publice la SNSPA Bucureşti şi studii de licenţă în  business la ASE Bucureşti. Madalina a volintariat în cadrul mai multor organizaţii precum AISEC,  Viitor Plus, ARCADIA şi a lucrat în domeniul implementării de proiecte la Bollore Africa  Logistics.

 

DIANA Rusu, Secretar General 

diana.rusu@arcadianetwork.org

DSC04336 Diana Rusu a absolvit cursurile de licenţă din cadrul UBB Cluj-Napoca – Facultatea de Ştiinte  Politice, Administrative şi ale Comunicării  secţia Ştiinte Politice şi cursurile de master la  Universitatea Central Europeană din Budapesta departamentul Relaţii Internaţionale şi Studii  Europene.  Din 2010 până  în mai 2013  a lucrat în cadrul PNUD România  având diferite poziţii în  cadrul organizaţiei, intern, asistent proiect şi consultant şi a beneficiat de o bursă în cadrul şcolii de  vară organizată de UNDP şi CEU pe tema dezvoltării sustenabile în zona Europa Centrală şi de Est.    În 2013 Diana a colaborat  cu organizaţia Casa Europei -Provence pe teme de cetăţenie activă şi  integrare pe piaţa muncii la nivel EU  iar din iarna aceluiaşi an a condus implementarea proiectului ARCADIA- “Formarea tinerilor experți romani  în dezvoltare internatională” finantat prin grant AOD.

 

DANIELA Gaba, Trezorier 

daniela gaba 2 Daniela deține o diplomă de licență în psihologie și una în asistență socială de la Universitatea din  București. A absolvit Masterul în Dezvoltare Globală și Justiție Sociala din cadrul St. John’s  University din New York. Daniela a urmat, de asemenea, cursurile Masterului în Grupuri de Risc  și Servicii Sociale de Suport la Universitatea din București. Ea are experiență de lucru în asistență  socială (sectorul ONG), resurse umane și relații publice. În prezent Daniela este doctorandă în  Sociologie în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București și  primitoare a unei burse doctorale POSDRU. Interesele ei de cercetare acoperă mai multe arii  tematice: asistența socială internațională, dezvoltare internatională, dinamica asistenței sociale în contextul dezvoltării internaționale, politici sociale globale.

 

ANDRA Tănase, Membru CD 

Andra Tanse Andra Tănase este Director Executiv al PATRIR și are o experienţă profesională bogată, studiind  şi locuind în Austria, Italia, Norvegia, Spania, Costa Rica, România şi SUA.  A absolvit masterul de  Metode de cercetare şi Analiză a datelor în Ştiinţele Sociale din cadrul Universităţii Babes-Bolyai şi  un alt program de master Peace and Development Studies în cadrul Universităţii UN for Peace  din Costa Rica, iar diploma de licenţă şi-a obţinut-o în domeniul Economiei şi Studiilor  Internaţionale de la Macalester College din SUA. Expertiza sa include susţinerea de traininguri  internaţionale şi facilitare, cercetare în domeniul păcii şi dezvoltării, coordonare de programe cu  diverse tematici precum, menţinerea păcii şi transformarea conflictului, lobby şi advocacy, cartografierea (analiza) conflictului, dezvoltare pentru cooperare, educaţie pentru dezvoltare, drepturile omului, comunicare multiculturală şi management organizaţional.

 

BOGDAN Radu, Membru CD

descărcareBogdan Radu este lector în Departamentul de Științe Politice din cadrul Facultății de Științe  Politice,  Administrative și ale Comunicării (FSPAC) a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-  Napoca. A dobândit  titlul de doctor în Științe Politice la Universitatea din California, Irvine din  Statele Unite ale Americii si  cel de Master în Politici europene la Universitatea din Manchester,  Marea Britanie. Este interesat de  tematici de cultură politică în contextul democratizării și, mai  recent, de studiul opiniei publice în  contextul relațiilor internaționale, mai ales în legătura cu  dezvoltarea internațională. A publicat atât în  țară cât și în străinătate, și a câștigat proiecte de  cercetare naționale și europene. Este coordonatorul  unui program de master în dezvoltare  internaționala în cadrul FSPAC.

 

LUCIANA Ghica, Membru CD 

 

MARINA Neagu, Membru CD

images Marina este un tânăr profesionist cu experiență consistentă în asistență tehnică pentru  autoritățile centrale și locale cu privire la aspecte cum ar fi planificarea dezvoltării și sprijinul  sectorului privat. Pe parcursul ultimilor 5 ani, Marina a lucrat în cadrul unor instituții precum  Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare și  Banca Mondială. Ca pregătire academică, Marina deține o licență în economie și studii  postuniversitare în dezvoltarea regională și amenajarea teritoriului atât la Universitatea de  Arhitectură și Urbanism din București, precum și London School of Economics. Recent a co-  fondat Centrul Român pentru Inovație în Dezvoltare Locală, ca angajament civic pe termen lung de a valorifica rețeaua și expertiza sa pentru implementarea de proiecte de dezvoltare locală.

RADU Dudău, Membru CD 

descărcare (1)A absolvit facultățile de Fizică (1993) și Filosofie (1996) ale Universității „Al. I. Cuza” din Iași iar  în  2002 a obținut titlul de doctor în filosofie al Universității Konstanz (Germania). Între 2003 și 2006 a  fost lector la Facultatea de Filosofie a Universității din Iași iar din 2006 este conferențiar la Facultatea  de Filosofie a Universității din București unde predă cursuri de Teoria Relațiilor Internaționale și Studii  de Dezvoltare Internațională.

Din 2011 este și director executiv al Romania Energy Center (ROEC), un  think tank specializat în politici energetice.

 

RUXANDRA Radu, Membru CD

Ruxandra_Radu Ruxandra a studiat Drept şi Relaţii Internaţionale/Studii Europene în cadrul Universităţii de  Vest Timişoara iar în anul 2013 devine absolventă a unui  program avansat de master în Analiza  Interdisciplinară a Construcţiei Europene la Institutul de Studii Europene din Bruxelles. Pe  durata studiilor, cât şi după termininarea acestora ea se implică în numeroase ONG-uri, în  diverse proiecte de tineret, cetăţenie sau drepturi ale omului. După o serie de stagii de practică în  domeniul juridic şi un internship in cadrul Parlamentului European, Ruxandra devine consilier  pentru politică externă în cadrul aceleiaşi instituţii. În prezent, ea este angajată a Institutului  Cultural Danez în EU şi Benelux ca manager de proiect.

 

ALEXANDRA Sabou, Cenzor 

descărcare (2) Alexandra Sabou este doctorand în Științe Politice la Facultatea de Studii Europene (  Universitatea Babeș – Bolyai , Cluj – Napoca)  unde își finalizează lucrarea de doctorat privind ”  Construcția de identitate în zonele de graniță: Cazul Georgiei ” .

Ea deține o diplomă de master în  Studii Politice Comparate de la  Paris – Est MNVL. Interesele sale de cercetare se concentrează pe  strategii de monitorizare și evaluare post-conflict, naționalism, politică și economie din țările din  Caucazul de Sud.

 

 

ECHIPA ARCADIA – 2013-2014

_____________

ȘTEFAN Cibian, Președinte

MĂDĂLINA Prună, Vicepreședinte

DIANA Rusu, Secretar General

PAULA Beudean, Trezorier

ANDRA Tănase,  Membru CD

BOGDAN Radu, Membru CD

BOGDAN Ștefanachi, Membru CD

LUCIANA Ghica, Membru CD

MARINA Neagu, Membru CD

RADU Dudău

ALEXANDRA Sabou, Editor Revista

ALEXANDRA Timofte, Community Manager

 

ECHIPA ARCADIA 2011-2012

____________

MIRELA Oprea, Președinte

ROXANA Nan, Secretar General

CORINA Ciambur, Coordonator Evenimente

DIANA Todea, Editor Revista

DANIELA Bădescu, Researcher

MARIA Obreja, Coordonator membri

ALIN Codrat-Teclu – Director Relații Externe

ȘTEFAN Cibian, Cenzor